Herbekijken webinar: Waarom vinden wij de programma’s van Sensoa schadelijk voor de fysieke en psychische gezondheid van onze kinderen/ jongeren?

Donderdag 25 januari om 20u

Sensoa is het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid. Ze willen ongewenste zwangerschappen en besmetting met soa’s voorkomen. Ze ondersteunen leerkrachten met vorming en lesprogramma's. Wie vindt dit niet goed?

Als je even hun lespakketten doorneemt en aanverwante websites,  dan zie je duidelijk dat ze voor een vrijzinnige seksualisering staan en dat dit niets meer met wetenschap en gezondheid te maken heeft, maar met een ideologie die opgedrongen wordt via het onderwijs. Zij promoten de genderideologie en mogelijkheid tot transitie van jongs af aan. Ze maken de lichamelijke nieuwsgierigheid en lustbeleving vroegtijdig wakker bij heel jonge kinderen in plaats van dit zijn natuurlijke gang te laten gaan. Ze belasten kinderen met informatie die niet aangepast is aan hun leeftijd. Ze benadrukken vanaf 12 jaar dat het uitvoeren van seks moet gebeuren met wederzijdse toestemming zonder de diepgang en zin van seksualiteit te belichten. De seksuele rechten van het kind en het genieten van seks staat centraal.


Agnes Jonckheere neemt enkele lesprogramma’s van Sensoa door zodat je ziet hoe dit tot stand komt. Tevens luisteren we naar dokter L. Kiebooms die de fysieke gevolgen weergeeft van de deze aanpak.


Hier vindt u de link naar de webinar >> https://www.youtube.com/watch?v=-e7SiPFicDcunsplash